Menu.
Gorillas

Voor Gorillas plakten wij een campagnes met heel veel verschillende posters. In verschillende uitingen en kleurstellingen krijg je zo een mooi flitsende postercampagne

Fritz Kola

Voor Fritz Kola hebben wij diverse zwart wit geplakt in de buitenruimte. Een opvallend pallet aan beelden is zo ontstaan om hun merk te laden met sfeer.

Winterfest

Voor dit sfeervolle winterfestival hebben wij veel A2 posters opgehangen in de regio rondom Prins Alexander. Veel winkelcentra, kleinere gemeenten rondom en veel in woonwijken om de doelgroep te bereiken.

Maassilo – Concert Curtis Harding

Voor het concert van Curtis Harding in de Maassilo kregen wij mooi strookposters. Wij hebben deze buiten verspreidt op de vrije plakplaatsen in Rotterdam.

Waterbus

De dienstregeling van de waterbus wordt verspreidt over alle relevante locaties: publieksgelegenheden zoals cafe en restaurants maar ook zeker alle hotels en pensions.

Toffler Festival 2019

Toffler is natuurlijk die warme club op Weena en wat programmeren zij fijn. Wij mochten alle binnen en buiten posters verspreiden voor hun festival .

TREK

Voor het rondreizende roodfestival ‘Trek’ hebben wij veel geplakt in Rotterdam maar ook sterk in de regio om liefhebbers van dit festival te bereiken.

Downtown

Voor Downtown, een uniek ‘leftfield’ dance festival hebben wij knallende A0 posters geplakt in de buitenruimte alsook A2 posters in frames.